Menu

VSBs bestyrelse - 6 nye medlemmer

image VSBs Bestyrelse
VSB
05. marts 2018 kl. 18:58

Så kom der ansigt på VSBs nye bestyrelse

 

 

 

 

Christian Christiansen

50 år og afdelingsleder IT i lokal emballagevirksomhed. Har selv spillet fodbold i ungdomsårene som fast mand på andetholdet.

Har haft to fodboldbørn i VSB. Tidligere en dreng i årgang 2006, hvor jeg i nogle år deltog som lejlighedsvis holdleder og forældreassistent træner. Samt en pige som har spillet i VSB i 10 år, og nu spiller U18. Her er jeg holdleder og har for holdet arrangeret flere udlands ture, samt haft god succes med sponsorarbejdet. I samme rolle har jeg to gange arrangeret VSB’s Lundtoftestævne, med ca. 160 deltagere hver gang. Organiseret, så holdet selv kunne afholde stævnet – et koncept som kan tages over af andre hold.  Det jeg kan bidrage med i bestyrelsen er min evne til organisere og skabe struktur. Har f.eks. lavet færdig skabelon og drejebog for Lundtoftestævnet, samt har godt styr på vores sponsor arbejde (skabeloner, mulige fonde etc.). Det jeg gerne vil arbejde for er, at vi får udvidet vores banekapaciteter, f.eks. mere kunstgræs, så vi ikke skal begrænse os i vinterperioden. På pigesiden vil jeg gerne arbejde med egen og andre klubber, så vi fastholder de piger, der vil spille i det grønne område. Selvom jeg nu har en pigespiller, så har jeg stadig god kontakt med den store årgang 2006 drenge, og kender de fleste navne. Så jeg vil arbejde bredt for klubbens drenge og piger. Derudover vil jeg støtte det arbejde Senior 1 holdet laver, dels for dem selv og senest som inspiration og lokale idoler for ungdomsspillerne.

 

Joackim Thøgersen (årg 2003 dr og 2001 pi)

Netop vendt hjem fra Kina hvor vi har boet i                             1.5 år i Beijing, 3 børn der spiller fodbold,

Caroline U18,Andreas U16,Magnus                                              Holdleder drenge årgang 2003 i 2014/2015,

Træner pige årgang 2000/2001/2002 i                                          sæsonen 2015/16.

Visioner for VSB: VSB skal være klubben for alle i området der vil spille og blive bedre til fodbold,Vi skaber gælde omkring spillet og motiverer de unge til at tage spillet med sig i deres ungdoms og voksenliv, Vi skal have sportslige ambitioner, Det er vigtigt at holde balance mellem elite og bredde da det er det eneste langtidsholdbare for VSB, VSB er en klub der også satser på pigefodbold

Vi skal arbejde på at forbedre vores fysiske rammer (baner, klubhus mm.) så de understøtter et bedre klubliv.

 

Frederik Jegind

Mit navn er Frederik Jegind Christensen, Jeg er 22 år. Født og opvokset i Gilleleje (bor nu i Lyngby). Jeg har spillet fodbold siden jeg var 4 år og tidligere spillet fodbold i Gilleleje, FC Helsingør og Fredensborg. Jeg blev for 2 år siden anbefalet at tage til VSB af en tidligere træner, da han sagde det var en klub som gik meget op i sammenhold og arbejde ud fra en filosofi hvor flid og hårdt arbejde betaler sig. Hvilket er værdier jeg går meget op i, i alle facetter af livet ( Sammen er vi stærkest. Med hårdt arbejde kommer man langt). Jeg arbejder til dagligt i en virksomheden D.B.Advisor, som primært beskæftiger sig med salg af sponsorater, Tv-eksponering samt egne events. Mit formål med at gå i bestyrelsen er at bidrage med min viden indenfor sponsorater og håber i samarbejde med resten af bestyrelsen og klubben at kunne skaffe sponsorater til VSB, som skal kunne bidrage hele klubben. Derudover vil jeg være 1. seniors repræsentant i bestyrelsen.

 

Anette Enghoff :

Jeg ønsker at stille op til VSBs bestyrelse, fordi jeg føler, jeg har overskud til at yde en indsats for at styrke miljøet på tværs af årgangene i VSB. Jeg har tidligere siddet i bestyrelsen i mine børns børnehaver, hos min datters spejdergruppe og i Mads' tidligere fodboldklub i Brede IF, samt været kontaktforældre i begge børns klasser siden 2007 - så jeg har en bred og mangeårig erfaring dels med bestyrelsesarbejde og dels med foreningsmiljøet. Min ambition med at stille op til VSBs bestyrelse vil være at bidrage til alsidige aktiviteter på tværs af alder, køn og relation for at styrke klubben både sportsligt men også socialt. Jeg har Maya på 16 år, og  Mads, som er målmand på U13 holdet. Vi har oplevet en utrolig dejlig velkomst til VSB og et kammeratskab, der gør at så snart lejligheden byder sig, mødes drengene på tværs af hold på banerne til fodbold, hygge og leg. Det er det miljø jeg ønsker at være med til at bevare og pleje. Til daglig credit controller hos By Malene Birger i København

 

Jens Hjarsbech

Jeg er 37 år og far til tre børn. De to ældste drenge spiller begge i VSB på årgang 2008 og 2011.

Vi har boet i Virum i 6 år. Jeg var med til at starte årgang 2008 op, og har været både træner og holdleder for holdet. Jeg har nu en lille rolle som assistent på årgangen. Jeg er desuden træner for årgang 2011, hvilket jeg har været de sidste par år. Jeg er selv for nyligt begyndt at spille med på VSB’s fodboldfitness. Før det har jeg ikke regelmæssigt spillet fodbold siden jeg var barn, hvor jeg spillede i mange år.

I bestyrelsen vil jeg først og fremmest bidrage med konkret erfaring fra at komme til VSB som tilflytter, og dermed uden kendskab til klubben, og være med i opstartsfasen af to børneårgange. Med den baggrund vil jeg bl.a. arbejde for at gøre jobbet som forældretræner så attraktivt og nemt som muligt, fx ved mere stabil og erfaren ungtrænerhjælp fra starten.

Jeg vil desuden støtte udviklingen med at gøre den daglige administration af klubben mindre afhængig af frivillig arbejdskraft.

 

Susanne Bøttcher

Jeg er 47 år, gift med Peter og vi er forældre til 3 skønne unger på 21, 19 og 13. Jeg er uddannet statistiker og arbejder til daglig som leder af en biostatistik afdeling på Novo Nordisk.

Min tilknytning til VSB er igennem min datter Mathilde, som siden vi i 2013 flyttede fra Aalborg til Virum, har spillet fodbold for VSB. Siden sommeren 2017, har jeg været holdleder for Mathildes hold.

I bestyrelsen vil jeg gerne arbejde for at VSB forbliver et godt sted at være for alle, både små, unge, gamle, dygtige og begyndere, spillere og trænere. At vi får opbygget endnu flere traditioner og får et endnu bedre sportsligt og socialt miljø, også udenfor banen.

 

Michael Pehrson-Vængtoft (suppleant)

45 år, Investeringsrådgiver Nordea Private Banking (Formueforvaltning København), Far til Sofia årgang 2007. Involveret/holdleder i 3-4 år

Formål i bestyrelsen:

- Arbejde for lige vilkår for alle (god/mindre god, dreng/pige)

- Sjovt og lærerigt med fokus på forbedring af fodboldforståelse og -evner, samt gode holdspillere, der lærer at løfte i flok

- Bedre træningsfaciliteter, fx mindre omklædningsmulighed ved kunst og ny kunst

-Fokus på fastholdelse af pigefodbolden i VSB

Klubnyt 18. september kl. 11:42
Veteranernes teambuilding 2005-2024
Klubnyt
28. august kl. 09:30 Kvinde senior søger målmand
Klubnyt
11. august kl. 15:42 Sæsonstart for Virum-sorgenfri herresenior
Klubnyt
13. juli kl. 18:20 VSB dag den 31 august
Klubnyt
23. juni kl. 17:16 Old Girls Sjællandsmester 2024
Luk