Menu

VSBs årgang 2007 vinder CL for kids A-række

Årgang 2007
08. april 2016 kl. 10:32

Tirsdags d. 29. marts kunne VSB U9A-holdet kalde sig vindere af Champions League for Kids for andet år i træk.

Igen i år kvalificerede U9 sig til Etternes finalespil i udendørsturneringen Champions League for Kids på Sjælland og er gået ubesejret igennem turneringen. Inden sidste finalekamp havde de vundet finalepuljen med en samlet målscore på 29-8. Da VSB lørdag d. 26. marts vandt 0-6 mod Ringsted, genvandt drengene titlen som Champions League vindere i Etternes finalespil for U9A-hold – og det med én kamp tilbage. Den sidste finalekamp blev spillet tirsdag d. 29. marts på udebane mod Sundby. En kamp virumdrengene vandt 3-2.

Årgang 2007 består at 47 drenge og bliver trænet af Årgangstræner Dennis Nielsen, Casper Simonsen og Ketil Sørensen med god hjælp fra 4 ungtrænere fra u17/u19; Christoffer, Taco, Villads og Anders. Hele årgangen har været meget aktive i vintersæsonen med deltagelse i både indendørs og udendørs stævner på alle niveauer. I flere af rækkerne har årgangen klaret sig rigtig flot.

Klubnyt 18. september kl. 11:42