VSB - JÆGERSBORG 3-2 - 1.Senior bliver i DANMARKSSERIEN!!

Martin
14. juni 2016 kl. 08:44
STORT TILLYKKE - GODT GÅET, DRENGE OG TRÆNERE!! fra alle i VSB

Det var dag og nat lørdag eftermiddag på Virum ground.
En rigtig flot 1 halvleg af VSB, hvor kobinationerne sad lige i skabet, og vi er foran 3 -0 ved pausen.
Første store chancer, til VSB, falder efter 21min. Rasmus spiller Wagner helt fri på kanten af det lille felt, men en god redning af deres målmand, og vi må nøjes med et hjørnespark. På det sender Rasmus bolden ind i hovedet på Oscar og, som flere gange før, ender den i kassen til 1-0. Den lå rigtig godt og Oscar gjorde flot arbejde færdigt. 2 min senere er Wagner igen alene igennem, men hans afslutning bliver igen taget af deres målmand. 32 min spillet, indlæg fra Amir i højre side og alle gode gange 3 for Wagner, der på den sværeste af de 3 chance, med baghovedet dirigeret bolden i kassen til  2-0, igen et flot mål. I overtiden af første halvleg, tager Rasmus sagen i egen hånd. Han får bolden på lidt over midten, og kører forbi 4 Jægersborg spillere, der prøver at stoppe ham med lovlige og ulovlige midler, og med en flot stiv tå, afslutter Rasmus et flot solorigt, med scoring til 3-0, uden chance for deres keeper  ( Et helt igennem fantastisk mål FodboldSmilende ansigt med åben mund og øjne knebet i) og så kan vi gå til pausen foran med 3-0.
2Halvleg, ved ikke om VSB drengene ikke havde hørt, at der var 45min endnu. For nu var det Jægersborg der sad på det hele, og får reduceret til 3-1 efter 62min, da Macdonald  (VSB målmand) prøver at drible som bagerste mand, og det kommer der sjældent noget godt ud af. Taber bolden og Jægersborg spilleren kan trille bolden ind i et tomt mål. 3 min senere kommer Jægersborg igennem igen og scorer til 3-2, IGEN ser Macdonald i VSB målet ikke helt godt ud .Men Macdonald havde rigeligt at se til de sidste 20 min,  og snupper først en friløber og har 2 rigtig store redninger. Det var ikke meget VSB kom frem til i anden halvleg, og er stadig lidt rystet over man kan spille 2, så forskellige halvlege. Når, men vi ridder stormen af og vinder 3-2, i en kamp hvor begge hold havde en halvleg hver.
Efter kampen var blikket så mod Vanløse, som hjemme mødte Hillerød, og hvis Vanløse vandt den, ville vi være sikker på også at være DS hold næste sæson, og for en gang skyld gik det vores vej. Vanløse vandt 1-0 FodboldFodboldSmilende ansigt med åben mund og øjne knebet iSÅ DS EFTER SOMMERFERIEN FodboldFodboldCocktailglasKlirrende ølkrusØlkrusFLOT GÅET BOYS
Det var så sidste hjemmekamp i sæsonen, og fra træner staben og spillere, skal der lyder en kæmpe TAk til dem som har hjulpet til omkring hjemmekampene. Det har virkelig været en MEGET STOR HJÆLP Smilende ansigt med åben mund og øjne knebet i
Til sidst må vi ikke glemme, at vi lige har en udekamp tilbage i sæsonen.
Det er på lørdag, i Hillerød, og der skal vi selvfølgelig slutte af med en sejr.
HILLERØD skal vinde for at have en chance for at blive i DS .

Klubnyt 18. september kl. 11:42