Menu

Virum-Sorgenfri Boldklub bliver en del af Det Blå Fodboldnetværk

image
Bestyrelsesmedlem Henrik Bramsnæs og Formand Lene Laungaard
29. oktober 2020 kl. 19:56
Deltagelse i LBKs topcenter og adgang til LBK A/S' elite kompentencer

Pressemeddelelse

Lyngby Boldklub og Virum-Sorgenfri Boldklub har i dag underskrevet en samarbejdsaftale. Hensigten med samarbejdet mellem Lyngby Taarbæk Kommunes to største fodboldklubber, begge med +1200 medlemmer, er at forstærke udviklingen af det lokale fodboldmiljø for både drenge og piger. Aftalen betyder bl.a., at trænere fra Lyngby Boldklubs Talentafdeling vil støtte op om træningen i børne- og ungdomsårgangene i Virum-Sorgenfri Boldklub, og at klubberne samarbejder om at opbygge et lokalt elitemiljø inden for pigefodbold i Virum-Sorgenfri Boldklub. Med samarbejdsaftalen indtræder Virum-Sorgenfri Boldklub i ”Det Blå Fodboldnetværk”, der danner rammen for en række lokale og nordsjællandske fodboldklubbers samarbejde med Lyngby Boldklub.

Administrerende direktør i Lyngby Boldklub A/S, Andreas Byder, udtaler:

”Virum-Sorgenfri Boldklub er en stor og veldrevet klub med sunde værdier og normer. Klubben har en stor og velfungerende ungdomsafdeling. Vi tror på, at et styrket samarbejde mellem vores klubber vil komme børn og unge til gode på begge sider af Kongevejen. Desuden ser vi frem til, at Virum-Sorgenfri indtræder i Det Blå Fodboldnetværk, som er den ramme, hvor vi forsøger at medvirke til at forstærke samarbejdet mellem fodboldklubberne i lokalområdet”.

 

Også formanden for Virum-Sorgenfri Boldklub, Lene Laungaard, er begejstret for aftalen:

”Vi er glade for at kunne drage nytte af den know-how inden for elitefodbold, der ligger i Lyngby Boldklub, både når det kommer til at udvikle vores egen drengeafdeling yderligere, og i forhold til de ambitioner vi har i klubben om at opbygge et elitemiljø på pigesiden. Vi er i begge klubber enige om de værdier, vi lægger til grund for udviklingen af fodboldmiljøerne, og derfor er det naturligt for os igen at samarbejde tæt”.

 

Både Virum-Sorgenfri Boldklub og Lyngby Boldklub fejrer deres 100-års jubilæum i 2021. Klubberne vil derfor planlægge fælles aktiviteter for at fejre jubilæerne oveni hver klubs egen fejring.

 

Klubnyt 13. juli kl. 18:20
VSB dag den 31 august Vi glæder os til at se jer til VSB dag den 31 august
Klubnyt
09. april kl. 12:45 Klargøring af VSB lørdag den 13. april
Klubnyt
05. april kl. 15:40 Caféen åbner den 9 april
Klubnyt
21. marts kl. 16:42 VSB har indgået samarbejde med OK tank
Klubnyt
29. november kl. 15:33 Mød VSB`s nye senior 1 træner, Thomas Asacanius
Luk