Menu

Velkommen til VSB - lær din klub at kende - læs intro folderen igen

image
13. januar 2017 kl. 10:37
Til alle gamle medlemmer - se hvordan vi byder de årligt 300 nye medlemmer velkommen..

Her er den velkomst mail nye medlemmer modtager - vi tænker at det er godt for vores gamle medlemmer at læse det igen:

Velkommen til Virum-Sorgenfri Boldklub.

Vi er glade for, at du valgte vores klub og håber du bliver glad for at spille i VSB.

VSB er en forening, hvor vi alle som medlemmer bidrager som frivillige til klubbens aktiviteteter og udvikling til glæde for spillerne. Vi glæder os til at få jer ombord. Læs mere i VSB intro folderen som er vedhæftet.

intro folder

Mon du har spillet i en anden klub, før du starter op nu her - hvis du ikke fik angivet det i din indmeldelse, så skal vi vide hvilken? Så vi kan indhente dit spillercertifikat (Gælder ikke Fodbold Fitness).

Dit medlemsnr er oplyst i overskriften på mailen. Praktiske oplysninger finder I på vores hjemmeside:

http://www.vsb-fodbold.dk/

For træningstider se her:

http://www.vsb-fodbold.dk/traening-kamp/traeningstider/

Kontingent opkræves 1.januar for januar-juni og 1. juli for juli-december (undtagen for senior/u19 der opkræves månedligt).

Såfremt I har nogen spørgsmål, kan I enten spørge jeres træner eller holdleder. Se information for jeres årgang under "hold" på www.vsb-fodbold.dk. Din holdkontakt er i cc på denne mail.

I har nu modtaget jeres login til DBU.DK - MIT DBU - hvorunder I finder KAMPKLAR som vi kommunikerer alle aktiviteter i og I kan selv vedligeholde addresse/email/mobil information og læg meget gerne et profil billede op af spilleren. Hvis flere forældre ønsker at modtage informationen kan forælderen oprette en DBU.DK profil og ved hjælp af spillerens login tilknytte sig til spilleren som kontakt person. Det anbefaler vi, at I gør med det samme. Fra årgang 2003 og ældre anbefaler vi at det er spilleren tlf nr og email adr der registreres på spillerens DBU.DK profil og at forældrene laver deres egen profil og tilknytter sig.

Skal I alligevel investere i fodboldtøj, tilbyder vi et VSB Logo klubsæt med grønne shorts, hvid bluse og hvide strømper til kr. 379,-. Bestilling kan foretages på https://vsb.sportyfied.com/Sættet kan anvendes både til træning og til kampe.

Husk, at hvis du en dag skal melde dig ud, skal dette ske skriftligt til VSB@VSB-FODBOLD.DK -  se varsel krævet på http://www.vsb-fodbold.dk/bliv-medlem/udmeldelse/

Klubnyt 18. september kl. 11:42
Veteranernes teambuilding 2005-2024
Klubnyt
28. august kl. 09:30 Kvinde senior søger målmand
Klubnyt
11. august kl. 15:42 Sæsonstart for Virum-sorgenfri herresenior
Klubnyt
13. juli kl. 18:20 VSB dag den 31 august
Klubnyt
23. juni kl. 17:16 Old Girls Sjællandsmester 2024
Luk