Menu

Specifik træning "kontrol over kaos"

image
VSB
08. maj 2019 kl. 12:24

Specifiktræningen for foråret er nu fuldt i gang med overemnet “kontrol over kaos”.

Trænerne Jonas Amtoft og Christian Bardram og Specifikcheftræner Thomas Nørgaard har udarbejdet en nytænkende og kreativ træning, hvor de på forskellig vis vil udfordre spillerne i emnet. Et emne, hvor spillerne får redskaber til at blive mere selvstændige og lære at træffe “den gode beslutning” i fodboldens kaos.

Det er fra VSBs side et initiativ til at give et ekstra træningstilbud til de spillere, som ønsker at rykke sig yderligere og få noget ekstra individuel og fokuseret træning. Forudsætningen for at deltage er, at spilleren stadig er super engageret på holdets egne træninger. Til dette specifik forløb har det været forudsat at spillerne er på nogenlunde samme niveau.

Igen denne gang har der været stor interesse, hvilket vidner om, at vi i VSB har mange spillere, som brænder for udvikling og fodbold.

Vores trænerkapacititet er fortsat det som begrænser os i antallet af pladser, der kan udbydes, og derfor har vi måtte begrænse tilbuddet til ca 10-15  spillere pr årgang af de mest træningsambitiøse. Her i foråret er 78 spillere fra årgang 2009-2006 gennem forløbet.

Træningen ligger fra kl 15.15-16.15 så vi får udnyttet vores bane og trænerkapacitet bedre. 

Vi ønsker, at træningen skal være et tilbud af højeste kvalitet fra trænernes side, så vi har ønsket at give trænerne bedst mulige setup for at kunne yde et ordentligt stykke arbejde for spillerne. Men vi arbejder målrettet på at blive i stand til at kunne tilbyde denne ekstra træning till alle træningsambitiøse som ønsker en 3. træning.

Vi er derfor i gang med at uddanne egne trænere og give dem erfaring til at kunne varetage denne opgave fremadrettet.

Efter sommer planlægger vi derfor at kunne tilbyde dette specifiktrænings forløb til den næste runde af spillere, som ønsker ekstra trænings- og udviklingsmuligheder. Og parallelt vil det næste specifik træningsforløb blive sat igang - emnet vil blive annonceret i juni.

Så fik du ikke tilbudet her i foråret, så hav tålmodighed, du får chancen til august. 

Specifiktræningsforløbet koster 240 kr i kontingent.

Klubnyt 13. juli kl. 18:20
VSB dag den 31 august Vi glæder os til at se jer til VSB dag den 31 august
Klubnyt
09. april kl. 12:45 Klargøring af VSB lørdag den 13. april
Klubnyt
05. april kl. 15:40 Caféen åbner den 9 april
Klubnyt
21. marts kl. 16:42 VSB har indgået samarbejde med OK tank
Klubnyt
29. november kl. 15:33 Mød VSB`s nye senior 1 træner, Thomas Asacanius
Luk