Menu

Online kontingent betaling - i uge 32 - betal med DANKORT, VISA eller MASTERCARD

VSB
08. august 2016 kl. 14:38
Obligatorisk abonnementsordning, hvor man tilmelder sit betalingskort
Hej alle VSB'ere
Vi har fået nyt kontingent betalingssystem. Alle skal nu betale med betalingskort online (Dankort, Visa eller Mastercard) og tilmeldes en abonnementsordning via betalingskort, således at der trækkes kontingent automatisk, så længe man er medlem.
Denne gang modtager du derfor en e-mail ( i uge 32 onsdag 10.august) med et betalingslink, hvor du betaler med jeres betalingskort online og samtidig tilmelder dig abonnementsordningen. Dette er obligatorisk for at spille i VSB. Betalingsfristen er 13. August!!
Husk du skal få det gjort inden træningsopstart, lige når du modtager mailen. 
Årg 2012-2000 og Oldboys/Veteran/Fodboldfitness/Passive betaler fortsat hvert halve år - i November for Januar-Juni og i juni for Juli-December.
U19 og Senior bliver omlagt til månedlig kontingent betaling. I den første betaling opkræves for august og en opsigelsesmåned.
Du får ALTID en advisering pr mail 7 dage inden kontingentet trækkes, således at du får mulighed for at melde sig ud, hvis du ikke ønsker at fortsætte i den næste periode.
Selve betalingskort informationen opbevares ikke af VSB eller DBU, men af de certificerede officielle kort betalings institutioner NETS for Dankort og CLEARHAUS for Mastercard og VISA. 
Denne nye ordning skal sikre, at vi alle kan bruge vores frivillige kræfter på banen istedet for på kedeligt arbejde med at rykke medlemmer, der glemmer at betale.
Vi håber, du tager godt imod det nye setup. 
Eventuelle spørgsmål bedes rettes til vsb@vsb-fodbold.dk.
Ved manglende rettidig betaling pålægges et rykker gebyr på 200kr.
Klubnyt 18. september kl. 11:42
Veteranernes teambuilding 2005-2024
Klubnyt
28. august kl. 09:30 Kvinde senior søger målmand
Klubnyt
11. august kl. 15:42 Sæsonstart for Virum-sorgenfri herresenior
Klubnyt
13. juli kl. 18:20 VSB dag den 31 august
Klubnyt
23. juni kl. 17:16 Old Girls Sjællandsmester 2024
Luk