Menu

Ny målmands & specifik træner og træner coach i VSB

image
VSB
30. oktober 2019 kl. 08:33

Christoffer Møller, 19 år, er ansat foreløbig i en deltids stilling i en 5 måneders periode frem til 1. februar 2020 og er allerede godt igang som målmandstræner, specifiktræner, trænercoach og koordinator på specifikke projekter.

Han har tidligere også været træner i VSB,  har bl.a. C1, M1 træneruddannelse, han er målmand på VSB Senior 1 hr og pt igang med sit sabbat år efter studentereksamen i sommers fra Virum Gymnasium.

Christoffer varetager primært specifik træningspas, målmandstræning og diverse koordinerende opgaver for specifikke hold, især de mindste årgange hvor fokus er indendørs træningen. Derudover er han f.eks ansvarlig for årets C1-licens kursus for de nye ungtrænere som afvikles her i november og andre koordinerende, administrative og praktiske opgaver.

I perioden vil han i samarbejde med Thomas sikre at forskellige hold kommer gennem forløb hvor fokus er på at inspirere træningen, uddanne og udvikle holdenes trænere yderligere for generelt at inspirere til endnu bedre træning. Både Thomas og Christoffer tilfører på den måde ekstra træner kapacitet til de forskellige årgange. De er sammen også igang med at udvikle på VSBs trænermanualer til de mindste årgange.

 

 

 

Klubnyt 13. juli kl. 18:20
VSB dag den 31 august Vi glæder os til at se jer til VSB dag den 31 august
Klubnyt
09. april kl. 12:45 Klargøring af VSB lørdag den 13. april
Klubnyt
05. april kl. 15:40 Caféen åbner den 9 april
Klubnyt
21. marts kl. 16:42 VSB har indgået samarbejde med OK tank
Klubnyt
29. november kl. 15:33 Mød VSB`s nye senior 1 træner, Thomas Asacanius
Luk