Menu

Nederlag i Vanløse til 1. Senior

Martin
31. maj 2016 kl. 14:35
Pokalkamp onsdag i Roskilde og lørdag ude mod GVI, en meget vigtig kamp få VSB i Nymosen kl 13
 
Nederlag i Vanløse 
En kamp med massere af chancer i begge ender. 
Vanløse kommer bedst fra land, og spiller klart bedst det første kvarter, og de kommer da også foran efter 
10 min. En dårlig clearing fra VSB forsvaret, bliver straffet med en bold i dybden. Et perfekt indlæg i panden på en helt fri Vanløse mand, midt foran mål, på kanten af det lille felt og vi er bagud 1-0. Her så VSBs forsvar ikke godt ud .
Vi kommer lidt bedre med, og allerede 3 min senere spiller Rasmus Bongo fri, i højre side, men afslutningen går desværre forbi kassen. 5min senere spiller vi igen fint igennem, men får ikke afslutning på .Vanløse ville også være med og har et par forsøg på kassen, der ikke rigtig bliver farlige. Efter 24 min kombinere Wagner, Rasmus og P rigtig flot i små rum,  og P kommer alene igennem og bliver fældet. Klart straffespark, som Oscar skal sparke, men desværre redder deres keeper det lidt tynde spark fra Oscar. Det er hvad der sker, Oscar har været usvigelig sikker på de andre straffespark i denne sæson. Men vi klør på, og 4min senere trækker P ind i banen fra sin højre kant, sparker fladt helt nede ved fjeneste stang, men igen er Vanløses keeper på plads med en super redning. I 33min er det så Vanløse der har en stor chance, som heldigvis bliver sparket forbi kassen. I 36 min prøver PC at drible som bagerste mand, og det kommer der sjældent noget godt ud af, og heller ikke denne gang. Vanløses angriber snupper bolden, og alene mod kassen, men Macdonald i VSB målet kommer godt ud og redder flot. I 43 min kombinere P og Rasmus igen. Rasmus kommer igennem og lægger den flot over keeperen til 1-1, men der bliver dømt offside. En meget tvivlsom kendelse. 2 min senere spiller Rasmus Bongo fri igen, i højre side. Bongo lægger den skråt tilbage til P, som afslutter flot første gang. Men ak og ve, Vanløses keeper hive en redning frem fra en anden verden, og vi må gå til pausen bagud med 1-0 .
I pausen bliver vi nød til at skifte Simon Ø ud med et mave onde, og Vladan kommer ind på den lidt uvante venstre back. Ved ikke om  Vanløse havde set det, men de lægger et godt pres på i den side, og er tæt på et par gange inden for de første 7-8 min af anden halvleg. Men VSB har også deres chancer. I 55 min kommer Rasmus fri til skud, lige uden for feltet. Prøver at lobbe den over Vanløses keeper,  men intet kommer forbi ham idag Smilende ansigt med horn57min spillet, et hjørnespark til Vanløse ryger igennem venner og fjender, og igen på kanten af det lille felt, midt foran mål rammer den hoften på en Vanløse spiller, og gå i kassen til 2-0. 2 min senere har Vanløse en kæmpe chance for at lukke kampen helt. Men den bliver brændt .
5min senere falder afgørelse med scoring til 3-0. Efter 2-3 returer, få deres angriber bolden med, og scorer sikkert. 
68 min rammer Junte stolpen, Bongo følger op og score, men denne gang korrekt offside og 5 før tid kører Rasmus igennem 4 mand men afslutningen gå forbi kassen. Kampen slutter med 3-0 til Vanløse. Fortjent, tjaa måske, men på dagen havde Vanløse en super keeper, som gjorde forskellen i en kamp hvor der var meget åbent hus, i begge forsvar. RASMUS spiller en super kamp offensivt, og så kan P ikke være så uheldig igen, så bare videre P så skal det nok komme Blinkende ansigtAlle 14 mand arbejde stenhårdt, ikke en finger at sætte på noget der, det er bare op på hesten igen Boys 
Pokalkamp onsdag i Roskilde og lørdag ude mod GVI, en meget vigtig kamp få VSB i Nymosen kl 13
        
    
Klubnyt 18. september kl. 11:42
Veteranernes teambuilding 2005-2024
Klubnyt
28. august kl. 09:30 Kvinde senior søger målmand
Klubnyt
11. august kl. 15:42 Sæsonstart for Virum-sorgenfri herresenior
Klubnyt
13. juli kl. 18:20 VSB dag den 31 august
Klubnyt
23. juni kl. 17:16 Old Girls Sjællandsmester 2024
Luk