Menu

Mød vores dedikerede træner for 2010.2dr - Carl Løkkegaard - fra VSBs egen træner pipeline

image
VSB
21. januar 2021 kl. 14:18

Mit navn er Carl Løkkegaard og jeg er 17 år gammel. Til dagligt går jeg på Virum Gymnasium ligesom mange andre trænere på min alder. Jeg har selv spillet fodbold i snart 12 år på årgang 2003, og har været træner i over 4 år. Jeg er fanatisk Liverpool fan, og ser selvfølgelig samtlige kampe og kæmper indædt for at overbevise folk, om at Salah er den bedste spiller, der har spillet i Premier League i de sidste 10 år. Jeg har altid været glad for at spille i VSB, fordi der altid har været mere fokus på at have det sjovt sammen med ens holdkammerater, end på at vinde på alle bekostninger.

I samtlige 4 år jeg har været træner, har jeg trænet årgang 2010. Først som ungtræner og siden 2019 som Cheftræner sammen med Jørgen Dige og Marius Znaty. Det har været fedt at se hvor meget drengene har udviklet sig igennem årene. Fra dengang hvor de var så små at de græd hver gang de faldt, til nu hvor de er blevet store og stærke.

Carl til kamp med 2010.2dr

I 2018 og 2019 var jeg også træner på fodboldskolen, hvilket var en utrolig sjov og fed oplevelse, som jeg håber jeg kan få lov til igen.

Fodboldskole trænerteamet 2018 (bemærk yderst til højre bagerste række er vores nuværende Senior HR 1 træner André Mytysia)

I 2019 var jeg træner for den ældste årgang på fodboldskolen, hvilket var en forfriskende udfordring, da jeg altid har trænet nogle af de yngste.

Det var superfedt at få lov til at prøve kræfter med et ældre og mere øvet hold, og jeg nød (næsten) hvert øjeblik som træner for de drenge. Udover det var sammenholdet og stemningen i trænertruppen det år utrolig stærkt, hvilket jeg hovedsageligt tilskriver at der blev prioriteret pladser til unge og lokale trænere. Stemningen på fodboldskolen er god hvert år, men det år står stærkest, hvis du spørger mig.

Fodboldskole 2019 - Carl in action

2019 fodboldskole DREAM TEAM trænergruppe med Thomas Bork Nørgaard og Preben Önnerth i spidsen.

De bedste træninger er efter min mening dem hvor man står og hiver efter vejret, og bliver nødt til at lægge sig ned igen for at slappe af efter træningen. Høj intensitet og koncentration er vigtige elementer for mig, især når det kommer til kampe, men også til træning. Det vigtigste i træning er dog altid for mig, at drengene har haft det sjovt, griner og har lyst til at komme igen til næste træning. Derfor varierer jeg altid min træning til det koncentrationsniveau jeg møder på banen. Hvis børnene er trætte efter skole, og bare har lyst til at have det sjovt, nytter det ikke noget at lave afleveringsøvelser eller løbetræning i halvanden time.

Jeg brænder for VSB fordi jeg elsker fodbold. Mere simpelt kan det ikke blive. Jeg elsker selv at spille fodbold, og at kunne gøre træningen sjov, intens og lærerigt for andre er noget jeg går meget op i. Jeg elsker at se drengene kæmpe for at vinde på banen, og grine med hinanden når de gør. Fælleskabet og sammenholdet fodbold kan skabe, er noget man ikke skal undervurdere. Jeg har personligt haft nogle af de bedste oplevelser i mit liv omkring fodbold, og jeg håber at jeg kan gøre det samme for alle dem, jeg får lov til at træne.

 

Klubnyt 13. juli kl. 18:20
VSB dag den 31 august Vi glæder os til at se jer til VSB dag den 31 august
Klubnyt
09. april kl. 12:45 Klargøring af VSB lørdag den 13. april
Klubnyt
05. april kl. 15:40 Caféen åbner den 9 april
Klubnyt
21. marts kl. 16:42 VSB har indgået samarbejde med OK tank
Klubnyt
29. november kl. 15:33 Mød VSB`s nye senior 1 træner, Thomas Asacanius
Luk