Menu

Mindeord for Niels-Christian Hansen - tidligere vellidt målmand og målmandstræner i VSB

image
Niels Johansson (tidl. mangeårigt bestyrelsesmedlem i VSB)
06. marts 2018 kl. 18:26

Christian blev meldt ind i VSB i 1988 efter han hidtil havde spillet i Glostrup IF. Årsagen til klubskiftet var et venskab med Jørgen “Slater” Madsen - de to havde truffet hinanden på seminariet i Skovlunde.

Christian gik som 30 årig direkte ind på klubbens 1. Hold og var fast mand der indtil 1991, hvor en af de unge drenge (Mikkel Amstrup) overtog, en som han på det tidspunkt havde målmandstrænet i nogle år, når han tidligt om eftermiddagen mødte op på Kaplevej! Christian samlede alle målmænd i klubben, lige fra  lilleput, dreng, junior, ynglinge og piger til træning kl 15.00.

Christian har trænet et par målmænd, som har spillet i VSB, og som efterfølgende har drevet det så vidt, at de har spillet i Superligaen: John Frandsen og Stefan Campagnolo!!

Personligt var Christian usædvanlig vellidt blandt alle klubbens medlemmer, og når vi i bestyrelsen skulle træffe en vigtig beslutning omkring 1. holdet, var han den, man oftest drog med ind i beslutningsprocessen.

Derudover var han altid tilstede med sin hjælp ved diverse arrangementer i klubbens regi og var altid den, der havde tid til overs efter træning til en god snak i klubhuset.


Hans succes med målmandstrænergerningen blev naturligvis bemærket i andre klubber og Christian drog efter lange og svære overvejelser endelig den beslutning at tage imod et mere eller mindre fuldtidsjob i Lyngby Boldklub.

Det betød dog ikke, at Christian ikke længere kom på Kaplevej for han dukkede ofte op til 1. Holdets kampe også af og til på udebane!!

Æret være hans minde.

 

Virum-Sorgenfri Boldklub

Klubnyt 18. september kl. 11:42
Veteranernes teambuilding 2005-2024
Klubnyt
28. august kl. 09:30 Kvinde senior søger målmand
Klubnyt
11. august kl. 15:42 Sæsonstart for Virum-sorgenfri herresenior
Klubnyt
13. juli kl. 18:20 VSB dag den 31 august
Klubnyt
23. juni kl. 17:16 Old Girls Sjællandsmester 2024
Luk