Martin
03. maj 2016 kl. 13:30
SEJR Til VSB i Fredensborg
Så blev det atter tid til bold på Virum ground, hvor Avedøre kommer på besøg.
Vi skal ud og følger op på vores flotte sejr i Fredensborg. Men igen møder vi rigtig god modstand i Avedøre, der har 4 sejre på stribe og en målscore på 10-1. Så der skal igen igen, leveres på et rigtigt højt niveau, for at hive en sejer hjem, som vi meget gerne vil, også på hjemmebane, hvor det kun er blevet til et enkelt point i 3 forsøg. Men vi vil gå ud og spille og fighte, alt hvad vi har lært, for at de 3point bliver i Virum. Men i en række hvor alle slå alle, er det tit skarphed i felterne og de berømte marginaler, der bliver udslagsgivende. Rækken er derfor meget tæt hvor vi ligger nr 10 med 24 point og nr 2 har 32 point
DEN GRØNNE CAFÉ ER SOM ALTID KLAR MED DE BERØMTE MAMMUT PØLSER Smilende ansigt med smilende øjne
Vi byder velkommen til dommertrio, tilskuere og dagens modstandere fra Avedøre.
i sidste weekend:
SEJR Til VSB i Fredensborg Smilende ansigt med åben mund og øjne knebet i
Lørdag var 1senior en tur til Fredensborg, for at møde rækkes nr 2, der var uden nederlag i 11 kampe i træk, men det satte VSB en stopper for med en flot sejre på 1-0 .
Målet blev scoret allerede efter 12 min, da Vladan lægger en bold dybt til Frederik, der runder sin oppasser og da Fredensborg målmand er kommet på mellem hånd, lægger han den flot i kassen. Det skal da lige nævnes, at Frederik kom til VSB fra netop Fredensborg, og det er vi meget glade for  Smilende ansigt med smilende øjne. Efter ca en halv times tid, er VSB tæt på endnu en scoring. Efter et hjørnespark fra Rasmus, er Bjelland fri foran kassen og header på mål. Men en flot redning af Fredensborgs målmand, giver en retur ved bagerste stolpe, hvor jeg ved vi skulle have en mand, som så let kunne ha prikket den i kassen til 0-2. Det må vi træne videre på.
Meget mere skete der ikke i første halvleg. En halvleg hvor VSB spillede rigtig god fodbold.
2Halvleg blev ikke lige så flot som første. VSB forsvarede sig fornemt på alle de lange bolde, som Fredensborg lagde ned mod vores forsvar i hele kampen, og dem forsvaret ikke fik klaret tog Macdonald i VSB målet sig sikkert af. Alle mand arbejdede sten hårdt, og det giver altså pote, når banen ikke er til det poleret bold ,som vi gerne vil spille.
En flot sejr boys Smilende ansigt med smilende øjnenu tager vi en ny på hjemmebane på lørdag mod Avedøre