Lørdag 14/5 kl 15 spiller 1. Senior ude mod Allerød

Martin
11. maj 2016 kl. 13:38
Efter den flotte sejre i Fredensborg, kom vi ned på jorden igen.

Efter den flotte sejre i Fredensborg, kom vi ned på jorden igen. Et hjemme nederlag på 3-5 til Avedøre. Det skal ikke være nogen undskyldning, men der var 4 mand ude i forhold til Fredensborg kampen. Oscar og Vladan var ude med skader, Mikkel P til konfirmation og Bongo var på arbejde, så en lidt alternativ opstilling, når men vi fik en kanon start. Bjelland bryder et Avedøre opspil på midten, og spiller Junte fri med deres keeper, der scorer sikkert til 1-0, og der var kun spillet halvanden minut. Efter målet satte Avedøre sig på spillet, og lagde et tungt press på VSB, uden dog at blive rigtig farlige. Efter en halv times tid kom udligningen til 1-1, efter lidt ping pong i vores felt. En clearing fra Bjelland rammer Ø i hovedet og ryger tilbage i det lille felt, hvor en Avedøre spiller rammer den og den danser på stregen, vi få så clearet igen ,men desværre er linjedommerens flag oppe og der bliver dømt mål. Fra min position så det desværre rigtigt ud, men igen er de berømte marginaler ikke lige på VSBs side, og vi går til pause med 1-1
2 halvleg bliver noget af en rutsjetur. Meget lige i de første 20 min, men efter 72. min få Rasmus bolden lidt ude i højre side, tager et par træk ind i banen og sparker efter langt hjørne. Og det må man sige var en god ide for den sejler flot i kassen til en 2-1 føring, med små 20 min igen.
Om vi så troede kampen var hjemme skal jeg være udsagt. Men hele  4 stort  set identiske mål på 13min, var vi bagud med 2-5. Amir få reduceret til 3 -5 i overtiden, som bliver kampens resultat. Jeg vil vel kalde det sidste kvarter, for et kollektiv kollaps for VSB, hvor flere spillere kørte på pumperne.
Flotte 75 min drenge, også glemmer vi de sidste 15 min. Man skal huske på at en fodboldkamp varer 90 min Smilende ansigt med smilende øjneer sikker på vi tager revanche på lørdag kl 15 i Allerød.

Klubnyt 18. september kl. 11:42