Menu

Interview med VSB Koordinator, Specifiktræner og Målmandstræner Christoffer Møller

image
VSB
01. december 2020 kl. 10:00

Mit navn er Christoffer Stig Møller og jeg er 20 år. Jeg har boet i Virum hele mit liv og dermed både gået i folkeskole og gymnasie i Virum. I øjeblikket er jeg i gang med mit 2. sabbatår og det bruger jeg på at spille fodbold, arbejde med fodbold og bruge tid med vennerne. Jeg startede med at spille fodbold i VSB som 4-årig og har spillet her næsten uafbrudt siden da. Jeg startede som markspiller, men så ramte puberteten og jeg voksede helt vildt. Dette gjorde at jeg skiftede om til at være målmand, og har været det lige siden og er det stadigvæk. Jeg er nu målmand på 1. senior i klubben. Da jeg var yngre var jeg også ungtræner i klubben, og sidste år fik jeg så tilbudt jobbet som koordinator her i klubben, hvilket jeg er virkelig glad for og stolt over at have det ansvar.

Som koordinator er der mange opgaver der skal klares hver dag. Det kan være over mail eller noget mere fysisk arbejde. Udover dette, er jeg træner for 2011 årgangen, specifiktræner og målmandstræner. Derudover har jeg startet 2016 årgangen op i den nye sæson. I juni var jeg også trænerleder på Fodboldskolen.
Her op mod julen, har jeg gjort klar til indendørssæsonen ved at koordinere med trænere og skoler, og sørget for materialer i de to haller vi bruger.
Sammen med den anden koordinator André, kigger vi på hvilke ting der kan laves i klubben for at VSB bliver ved med at udvikle sig. Det er alt fra at kigge på en gennemgående børnestrategi gennem årgangene til en fælles spillestil for VSB's hold.

Inden jeg blev ansat som koordinator, var jeg slet ikke klar over det kæmpe arbejde der skal til hver dag for at holde klubben kørende. Nu hvor jeg er kommet ind bag facaden, kan jeg se at det stort set er et 24/7 job, hvor man skal være tilgængelig mest muligt for trænere, holdledere, spillere og forældre der skal have hjælp, har spørgsmål eller bare vil vende nogle ting. Derudover er der kontakt med DBU, modstandere til vores hold og samarbejdspartnere. Der er derfor hele tiden noget at lave.
Jeg har fået et indblik i hvad det kræver for at klubben kan rykke sig endnu mere udover den normale hverdag. Det kræver at man skaber nye idéer og initiativer. For at kunne gøre dette, skal man hæve blikket og tænke langsigtet og realistisk, samtidig med at man skal være innovativ.

Det bedste ved jobbet som koordinator er at jeg får et indblik i hvad det kræver at styre en så stor klub som VSB og hvad der skal til for at klubben udvikler sig. Udover dette, er det også fedt at være med til at skulle skabe nye idéer og initiativer der skal løfte klubben. Når jeg får sat en idé igang og jeg kan se at den skaber udvikling og glæde hos andre, så bliver jeg stolt, og det er noget af det bedste ved jobbet.
Det er også rart at have så meget kontakt med alle trænerne i klubben, så jeg har et indblik i hvad der sker på hver årgang og hvad der skal til for at årgangen kan rykke sig i den rigtige retning.
I jobbet som koordinator varierer ens opgaver meget. Jeg kan stå og skulle pumpe bolde og andre praktiske opgaver. Så er der også en mere administrativ side af jobbet som fx. stævne og turneringstilmelding, afløsning, aflysninger, ændringer, Coronaplaner, kampklarvejledning, DBU trænervejledningsplanlægning, trænertøj og nøgle udlevering, indkøb af udstyr, trænerudvikling, fodboldskoleplanlægning, ungtræner- og trænerbemanding og trænerkursus. Derudover har jeg mange timer på træningsbanen. Den variation er rar.

Jeg brænder for VSB fordi vi er en klub hvor alle bidrager med hvad de kan og giver mange timer af deres hverdag for at klubben kan udvikle sig og at alle der har lyst til at spille, kan få en god træning. Træningen varierer fra koncentreret til hygge. Der er plads til alle i VSB.

Klubnyt 13. juli kl. 18:20
VSB dag den 31 august Vi glæder os til at se jer til VSB dag den 31 august
Klubnyt
09. april kl. 12:45 Klargøring af VSB lørdag den 13. april
Klubnyt
05. april kl. 15:40 Caféen åbner den 9 april
Klubnyt
21. marts kl. 16:42 VSB har indgået samarbejde med OK tank
Klubnyt
29. november kl. 15:33 Mød VSB`s nye senior 1 træner, Thomas Asacanius
Luk