Menu

Interview med Thomas Bork Nørgaard: Specifiktræning, ungtrænercoach og ungtræneruddannelse ansvarlig

image Thomas, vært for trænermøde efterår2019
VSB
01. december 2020 kl. 12:40

Mit navn er Thomas Bork Nørgaard, 21 år. 

Jeg har været træner i klubben siden jeg var 14 år, hvor jeg startede som ungtræner. Sidenhen har jeg haft en masse forskellige roller i min vej hen mod det jeg er nu. Rollerne har blandt andet været assistenttræner, 2. holdstræner, spillende træner, specifiktræner og cheftræner. På denne vej, har jeg arbejdet med stort set alle alderstrin og niveauer, hvilket har givet mig utrolig meget med i rygsækken til forståelsen af det større billede i et klubperspektiv.

I dag er jeg bosiddende i København, hvor læser jeg psykologi på Københavns Universitet ved siden af mit arbejde i VSB. I VSB er jeg gået fra sidste år at arbejde fuldtid med forskellige administrative opgaver og sportslige projekter til i år hovedsageligt at arbejde med specifiktræning og sparring med og uddannelse af vores dygtige unge trænere. Ligeledes har jeg været med til at udvikle nogle gode rammer for børnefodbolden i VSB og rammer for en fælles spillestil, som i 2021 vil udrulles på de enkelte årgange.

Det mest overraskende ved mit job i VSB er klart, hvor meget som ligger bag facaden - altså, hvor mange som til hverdag knokler for VSB, samt hvilke opgaver der skal udføres, så vi alle problemfrit kan træne, spille kampe og generelt have et godt klubliv.

Det bedste ved jobbet i VSB er at få lov at arbejde med mennesker, som er passioneret omkring deres arbejde og motiveret for at udvikle sig. Jeg brænder for udvikling, så at få æren af til hverdag at arbejde i en klub, som er i stor udvikling og med trænere og spillere, der forsøger at dygtiggøre sig hver eneste dag, må vel karakteriseres som et drømmejob.

VSB er min moderklub og vil derfor altid have en særlig plads i hjertet. Dette gør derfor mine opgaver endnu mere meningsfyldte, da jeg gerne vil give alle dem som starter i VSB en mindst ligeså spændende og god fodboldrejse, som jeg har selv har været på indtil nu og i virkeligheden kun lige er startet. 

 

Klubnyt 13. juli kl. 18:20
VSB dag den 31 august Vi glæder os til at se jer til VSB dag den 31 august
Klubnyt
09. april kl. 12:45 Klargøring af VSB lørdag den 13. april
Klubnyt
05. april kl. 15:40 Caféen åbner den 9 april
Klubnyt
21. marts kl. 16:42 VSB har indgået samarbejde med OK tank
Klubnyt
29. november kl. 15:33 Mød VSB`s nye senior 1 træner, Thomas Asacanius
Luk