Menu

FLOT 3-1 SEJR OVER TAASTRUP 😃⚽

Martin
04. oktober 2016 kl. 20:54

Det startede ellers ikke helt som vi ville. PC (Phillip Christensen) måtte melde fra under opvarmningen, med problemer med akillessene, så vi måtte laver om i vores start 11'er. I kampens start kunne VSB ikke ramme hinanden, og tabte flere nemme bolde, og hver gang kom Stenløse til afslutninger udefra, der dog ikke blev farlige. Efter 9min lagde Bongo  (OLIVER ROSENDAL) en perfekt dybde bold til Rasmus, der har taget et godt løb og header den i kassen. Et flot og simpelt mål.  Derefter satte VSB sig på tingene, og i 17min tager Jegind en god tur på højre kanten, lægger et perfekt fladt indlæg til Wagner, der takker og sender den i kassen til 2-0, så fik Wagner hul på mål kontoen 🌞⚽Herligt.

Og i de næste 15min sidder VSB på det hele. 21min Rasmus fin afslutning men lige forbi. 24min Jegind en tur mere på højre kanten, afleverer skråt tilbage til Amir der afslutter, men afslutningen bliver blokeret af en Stenløse spiller. Men efter 32min får en Stenløse spiller ugeneret lov til, at lægge et indlæg til bagerste område af VSBs felt, hvor den bliver headet på tværs, og en Stenløse angriber får en lang tå på og reducere til 2-1. Lige inden pausen lægger Rasmus et indlæg, der sejler hele vejen i kassen og vi kan gå til pausen foran med 3-1 .

2Halvleg var ikke mere end 2min gammel, så har VSB et frispark i en god position, men sparket fra Oscar er set bedre. Bold besiddelsen i 2 halvleg bliver mere jævnbyrdig end i første halvleg, men det er stadig VSB der skaber mulighederne, og efter 57min trækker Rasmus ind fra venstre side, og en følt afslutning lige uden for feltet rammer overlæggeren, den havde fortjent bedre😉⚽.Stenløse prøver med flere indlæg, men dem har VSB defensiven styr på, og de indlæg der kommer ind omkring Macdonald i VSB målet, er Macdonald sikkerheden selv.

85min et rigtigt mønster angreb af VSB, og en fin afslutning af Jegind, men Stenløses målmand er på plads og får reddet til hjørnespark. 2min senere kommer Jegind igen til afslutning, og også denne gang er Stenløses målmand på plads med en super redning. Efter 94min bliver kampen fløjtet af og en flot indsats giver en fuld fortjent sejr til VSB.

Som sagt en flot kamp af drengene. Som desværre kun blev set af ca 30 tilskuere, hvor de fleste var fra Stenløse. Det burde vi kunne gøre bedre i en klub med over 800 medlemmer. Så vi håber på at der kommer flere VSBer, og ser klubbens unge 1senior på lørdag den 8/10 kl 13.00, hvor Kalundborg kommer på besøg, til den sidste hjemmekamp på græs i denne halvsæson. Vi er stadig ubesejret på hjemmebane efter 5 kampe, 3 sejre og 2 uafgjort.