Menu

Efter sejr over GVI 0-2 - Sidste hjemmekamp for 1.senior Lørdag 11. juni kl 13.00

Martin
07. juni 2016 kl. 09:22
nr 10 VSB mod nr 9 Jægersborg

Kom og se 1. seniors sidste hjemmekamp før sommerferien.
GVI-VSB  0-2 ENDNU EN SEJR MEN STADIG  I NEDRYKNINGS FARE
Kampen startede med VSB mest på bolden, og allerede i det 5min, skulle VSB nok have et straffespark. Efter et hjørnespark, har en GVI spiller hånd på bolden i eget felt, men den ellers rigtig gode dommer mente, at der var et lille skub i ryggen først, så han dømte et GVI frispark istedet. 11min spillet. Magnus tænkte hurtigt på et indkast til VSB i venstre side, og sender den dybt til Rasmus, der desværre sparker den forbi kassen. Efter 21min, kombinere Rasmus og Oscar, som er gået med i venstre side. Oscar sender et fladt indlæg ind til Wagner, der lige kommer en brøkdel for sent, og med ydersiden sender han den lige forbi kassen. 30min spillet, et godt aggressiv højt pres ender i fødderne på Rasmus, og er alene med deres keeper, men den bliver også brændt. 44min, endnu en stor VSB chance som også bliver brændt. Vi begynder så småt ude på bænken, at blive lidt nervøse for at det skulle blive som i Vanløse, masse af chancer men ingen mål. Men i overtiden af 1 halvleg,  spiller Rasmus på tværs til Jegind, der lige lægger den til rette og banke den i kassen, og vi kan gå til pausen foran med 0-1. ET MÅL ELLER TO FOR LIDT
2Halvleg kommer igang, og nu er det så GVI der lægger et stort pres på VSB forsvaret, men vores forsvar stod bomstærkt hele kampen igennem. GVI har dog en chance efter 55min, efter lidt ping pong i vores felt, men skudet ramme ikke kassen. I det 58 min ligner det meget vores første mål, bare denne gang med omvendte fortegn. Jegind spiller denne gang på tværs til Rasmus, lige uden for feltet og Rasmus lægger den helt op af den ene stolpe, uden chance for GVIs keeper. Denne gang var det  præcision frem for kræft, og 0-2 på VSBs første afslutning i anden halvleg.
GVI presser videre på, og med et kvarter igen har de et hovedstød på undersiden af overlæggeren. Godt den ikke gik ind. Her efter kontrollere VSB sejre hjem. Alle arbejdede igen stenhårdt og leverede varen. Flot Boys Smilende ansigt med åben mund og øjne knebet imen da både LSF og Jærgesborg også vandt deres kampe mod 2 tophold, er vi ikke sikker på endnu en sæson i DS og hvis der er nogen der her 2 runder før, har helt styr på hvor mange nedrykkere der bliver, må de meget gerne fortælle mig det . Er det 3, 4 eller 5 er der vist ingen der ved. Så vi må ud og have 3 point lørdag, i en gyser mod Jægersborg på Virum ground kl 13.00.
Vi havde et herligt comeback i lørdags, til Magnus Gaudin, der har været ude i Ca 11 måneder, med sin anden grimme knæskade, spillede en times tid og gjorde det rigtig flot Smilende ansigt med solbriller