Menu

Der er styr på data i VSB

image
VSB
25. april 2017 kl. 17:09
- gode IT leverancer fra DBU til gavn for VSB

Digitalisering af fodbold.

Også i VSB har vi noteret at for at drive en god fodboldklub kræver det, at der er styr på data på spillere og meget mere. Det er der i VSB. 

Alle DBUs systemer er nu integreret, og for at alt klapper, kræver det stor data kvalitet og det giver udfordringer, hvis alt ikke er registreret korrekt. Det er en kæmpe fordel for os i VSB nu, efter en stor indsats gennem flere år for at få alt op på et højt niveau af kvalitet - vi har allerede gennem længere tid nu haft stor gevinst af hele setup'et med Kluboffice, Kampklar og hjemmesiden (CMS). Tænk tilbage på dengang hvor vi ikke kunne skrive ud til alle spillere og forældre i klubben på en gang, hvor udtagelse skete manuelt baseret på excel sheets, og man selv skulle holde styr på alle kontakt data for en årgang med 50 spillere og 100 forældre. Nu er det meget nemmere!

Det er en stor hjælp for trænere og holdledere hvis alt er up to date for så er det nemt at komme i kontakt med spillere og forældre, hjælpetrænere, modstandere og andre kontakter. Det er nemt at udtage hold og kommunikere aktivitetsplaner ud til den store kontaktflade hvert hold har.

Det giver også stor gennemsigtighed i forhold til at kun spillere der er medlem af VSB kan spille kampe for og træne i VSB. Og trænerene kan 100% regne med, at hvis en spiller ikke optræder i kampklar, er det fordi denne ikke er meldt ind endnu...

læs mere her

Klubnyt 18. september kl. 11:42
Veteranernes teambuilding 2005-2024
Klubnyt
28. august kl. 09:30 Kvinde senior søger målmand
Klubnyt
11. august kl. 15:42 Sæsonstart for Virum-sorgenfri herresenior
Klubnyt
13. juli kl. 18:20 VSB dag den 31 august
Klubnyt
23. juni kl. 17:16 Old Girls Sjællandsmester 2024
Luk