Menu

6/5-2021: Nyt vedr corona restriktioner

image
VSB
07. maj 2021 kl. 09:41
max 75 tilstede ved hver træningsbane

Fra 6. maj 2021 må vi nu være 75 personer incl. spillere, dommere, trænere, holdledere og tilskuere ved en kamp. Så der er plads til lidt tilskuere, sørg selv for at holde øje med der ikke er flere end 75 omkring den kamp du ser på. Og hold stadig afstand til spillere og trænere og andre tilskuere.

 

Mht brug af omklædningsrum gælder:

- Arealkravet i omklædningsrum sænkes, så der nu igen kan tillades 1 person pr. 4 kvadratmeter. Er gulvarealet under 4 kvadratmeter – såsom på toiletter – må der tillades adgang for en person. Der er sat skilte op ved de forskellige omklædningsrum, hvorpå der er skrevet, hvor mange der må opholde sig i omklædningsrummet, og andet info omkring brugen af dem. Vi forventer, at det styres ikke at overskride antallet i omklædningsrummet. 

- Omklædningsrummene bruges kun til at klæde om, og må ikke bruges til taktikoplæg osv. 

- Der åbnes for, at kun børn og unge til og med 17 år samt personer på 70 år og derover kan bruge badefaciliteter, hvis afstandskrav på mindst 1 meter, og gerne 2 meter hvis muligt, overholdes. Samtidig med at det tilladte personantal overholdes i omklædningsrummet generelt.

- Tildeling af omklædningsrum til træning fremgår af træningsplanen. Fra d. 6 maj fremgår tildelingen af omklædningsrum til kampe af kampbaneplanen. Det hele kan findes på vores hjemmeside under 'Træningstider og kamptider'.

- Personer mellem 18 og 69 må ifølge Kulturministeriets retningslinjer desværre fortsat ikke benytte badefaciliteterne. Dette skyldes, at der er særlige regler for den indendørs foreningsidræt, som her også gør sig gældende for brug af omklædningsrum i forbindelse med udendørs idrætsaktiviteter.

Generelt er det lang tid siden vi har brugt omklædningsrummene, så mind jeres spillere om hvordan man opfører sig i et omklædningsrum og rydder op efter sig. Trænerne skal huske at låse af efter brug. 


ps husk at følg VSB på instagram

https://www.instagram.com/vsb_fodbold/

og facebook

https://www.facebook.com/VirumSorgenfriBK/

så du får nyheder, information og sjov.

Klubnyt 13. juli kl. 18:20
VSB dag den 31 august Vi glæder os til at se jer til VSB dag den 31 august
Klubnyt
09. april kl. 12:45 Klargøring af VSB lørdag den 13. april
Klubnyt
05. april kl. 15:40 Caféen åbner den 9 april
Klubnyt
21. marts kl. 16:42 VSB har indgået samarbejde med OK tank
Klubnyt
29. november kl. 15:33 Mød VSB`s nye senior 1 træner, Thomas Asacanius
Luk