Menu

1. SENIOR VANDT SÆSONPREMIEREN UDE MOD KALUNDBORG

Martin
08. august 2016 kl. 11:22
Første kamp i den nye sæson, skulle 1senior en tur til Kalundborg. Det blev til en 3-1sejre til de unge VSB' ER. Kampen var meget lige i første halvleg, med et par gode chancer i begge ender. VSB havde bolden mest, men spillet var alt for langsomt, og den næstsidste eller sidste aflevering manglede kvalitet. De bedste chance faldt til Wagner, der headede på undersiden af overlæggeren og Junte med et flot frispark, som Kalundborgs keeper flot redder. Kalundborg var rigtig farlige på deres omstillinger, og efter 28 min kommer Kalundborg også foran på en omstilling. En bold i dybden fra deres højre side, spiller deres angriber alene med Macdonald i VSB målet, og få scoret selvom Macdonald halv klare skudet, og bolden kun lige har fart nok til at komme over stregen. Og så kan det godt være at der er et frispark til os i den anden ende, men når der ikke bliver fløjtet, hjælper det ikke at stoppe op og slå ud med armene  (spil nu til der bliver fløjtet Blinkende ansigt). 37min spiller Rasmus, bongo fri med en god dybde aflevering. Bongo få sendt en god flad afslutning af sted, men igen er Kalundborgs keeper på plads, med en super redning. Vi går til pause bagud med 1-0 .
Fra 2Halvleg start skifter vi Alexander ud med Jon, og får lagt et stort pres på Kalundborgs mål lige fra starten. Vi får nu fat i 2. boldene og kan holde presset, og allerede efter 50min, få vi udlignet til 1-1. JEGIND modtager bolden i feltet, et godt første touch og en flot afslutning fladt i det lange hjørne. Godt 7-8min senere sende Rasmus denne gang Junte dybt med en flot aflevering, men igen er Kalundborgs keeper på plads og parare Juntes afslutning. Det er VSB der sidder på det hele nu, mod et træt Kalundborg hold . 62.min sender Rasmus et frispark ind til Bjelland, der header på tværs til Bongo, der header lige over mål, desværre. 71.min kommer føringsmålet til VSB. Gode kobinationer i højre side kommer Toftum til baglinjen, og spiller den fladt til bagerste stang, hvor Bjelland stå og sætter indersiden på til 1-2. Men efter målet, stopper VSB helt med at spille det ellers flotte spil i 2Halvleg. HVORFOR ved jeg ikke, men det gør da at Kalundborg kommer lidt mere med, uden at blive rigtig farlige. Kampen bliver lukket efter 89min, da Kalundborgs keeper tromle Rasmus ned, og der bliver korrekt dømt straffespark. Det tager Oscar sig af, og scorer til slut resultatet 1-3 .
Et flot resultat drenge, i en præmie kamp Smilende ansigt med solbrillerFodboldFodbold
Lige lidt om truppen. 
Vi er meget glade for, at vi stort set har samme trup som i foråret. 
Vi har sagt farvel til, Saad Abbouch og Frederik Frimodt Larsen, tak for indsatsen og held og lykke med fodbolden. 
Så er Morten Munksgård og Tobias Kjelfred hjemme igen efter en tur i Asien, og så har vi fået 2 af VSBs egne u19 spillere op i truppen. Det er Mads Hareskov og Christian Toftum. Toftum havde debut søndag og spillede 90 min. Mads var også på bænken, uden dog at komme i kamp.
Der er jo kommet lidt nye regler i DS. Man må nu have 6 mand med på bænken, hvor 3 af dem skal være under 21 år.Det bliver ikke det store problem for os, da vores gennemsnit alder i truppen er lige under 21 år (20,8)
Kampfakta; 
1-0 28 min Kalundborg 
1-1 50 min Frederik Jegind Christensen,  Ass. David Wagner 
1-2 71 min Thomas Bjelland,  Ass. Christian Toftum 
1-3 89 min Oscar Vraae  (straffespark)
Klubnyt 18. september kl. 11:42
Veteranernes teambuilding 2005-2024
Klubnyt
28. august kl. 09:30 Kvinde senior søger målmand
Klubnyt
11. august kl. 15:42 Sæsonstart for Virum-sorgenfri herresenior
Klubnyt
13. juli kl. 18:20 VSB dag den 31 august
Klubnyt
23. juni kl. 17:16 Old Girls Sjællandsmester 2024
Luk