Menu

1.Senior spiller LØRDAG d. 25/3 første kamp i foråret, ude mod KASTRUP KL 13

image
VSB
22. marts 2017 kl. 09:05

Så er det tid til at spille om point igen ⚽🌞9 træningskampe og en masse gode trænings pas hen over vinteren, og en spillertrup der ser klar ud til sæsonstart. Vi skal en tur til Amager, og møde et Kastrup hold, som vi i efteråret slog 2-0 på hjemmebane. Siden den kamp vandt Kastrup 6 ud af de sidste 7 kampe. Vi var ude og spionere lidt på dem ,for 14 dage siden og det er et meget fint hold vi skal møde, der ligesom alle andre har mistet lidt og fået lidt nyt ind i truppen. 

I VSBs trup er der også kommet nye til. Lauritz Lund, Anton Valentiner og Faruk Göde, er alle 3 kommet fra Fredensborg, tvillingerne Silas og Emil er kommet fra Fremad Amager og så er Sebastian Schirmer blevet helt klar oven på sin lange skades pause. Nicolai Tjæder træner også med efter sin korsbånd skade, men der er lidt tid til at han kan spille kampe.

Men vi skal ikke glemme vores egne VSB-drenge, der som altid er de bærende kræfter på vores DS-hold bl.a. Oscar Vraae, brødrene Rasmus og Magnus Gaudin, der alle har fundet frem til netmaskerne i vores mange målrige træningskampe.

Så er der jo som sagt også nogen den anden vej. Phillip Christensen er stoppet pga. familie forøgelse og større arbejdspres, Mikkel Lundgren Petersen er taget på højskole, Mads Hende er ude og opleve verden, Amir Tehran er taget til Hillerød og Anders Hammer er stoppet.

 

Så det bliver spændende på lørdag 😆⚽og vi håber som altid på, at vi kan tage en sejr og de 3 point med hjem til Virum. 

Adressen i Kastrup er Røllikevej nr 5

STØT VORES SPONSORER DE STØTTER OS 

Klubnyt 18. september kl. 11:42
Veteranernes teambuilding 2005-2024
Klubnyt
28. august kl. 09:30 Kvinde senior søger målmand
Klubnyt
11. august kl. 15:42 Sæsonstart for Virum-sorgenfri herresenior
Klubnyt
13. juli kl. 18:20 VSB dag den 31 august
Klubnyt
23. juni kl. 17:16 Old Girls Sjællandsmester 2024
Luk