Menu

1. SENIOR spillede lørdag 2/4 ude mod LSF

Martin Fischer
03. april 2016 kl. 17:31
Comeback til Alexander Hasenberg og debut for Frederik Jegind.
1SENIOR spillede lørdag ude mod LSF 
Det blev desværre til et nederlag på 2-0 til, synes jeg, et af de bedste hold i vores række. Vi startede ellers rigtig godt, og kommer frem til et par gode muligheder. Efter 22 min får LSF en mand udvist, og vi skal spille 10 mod 11 i 70min . Men som det tit sker, rykker LSF tættere sammen og kæmper bagdelen ud af bukserne. Selvom vi sidder på spillet, bliver det aldrig rigtig farlige foran deres mål, og efter 38min laver vi en lille fejl i forsvaret. Det giver deres angriber (Mark Lind) lidt plads, og han scorer sikkert til 1-0, og den stilling går vi til pause med. 
Fra 2 halvleg start lave vi lidt om, for at få et større tryk på deres bagkæde .Oscar lægger vi på top sammen med Frederik  (debut Smilende ansigt med smilende øjne) som kommer ind i stedet for Vladan. Vi får også trykket LSF langt tilbage på banen, og de lever på hurtige omstillinger. I 68 min har vi et hjørnespark  (dem har vi hele 9 af i kampen, og der skal serven altså blive meget bedre) som LSF for clearet, lige ud til Ø som trykker til den, men desværre på stolpen. 4 min senere få LFS en omstilling til deres lyn hurtige ventre kant, der runder Adler, lægger den ind til en helt fri mand i feltet og han scorer sikkert 2-0 efter 72 min. Til sidst i kampen har deres målmand en kanon redning. Ja ind ville den ikke for os denne dag, desværre, og de berømte marginaler var ikke på vores side. 
Vi taber for anden uge i træk 2-0, mod et rigtig godt og hårdt  arbejdene LFS hold. Vi må rykke tættere sammen i bussen og kigge frem mod næste kamp, som bliver en rigtig vigtig en af slagsen, mod Fa 2000. Vi havde debut til Frederik Jegind, og comeback til Alexander Hasenberg, der begge yde en fornem indsats. 
Klubnyt 18. september kl. 11:42
Veteranernes teambuilding 2005-2024
Klubnyt
28. august kl. 09:30 Kvinde senior søger målmand
Klubnyt
11. august kl. 15:42 Sæsonstart for Virum-sorgenfri herresenior
Klubnyt
13. juli kl. 18:20 VSB dag den 31 august
Klubnyt
23. juni kl. 17:16 Old Girls Sjællandsmester 2024
Luk