1 senior: SEJR HJEMME OVER TAASTRUP OG UNØDVENDIGT NEDERLAG I STENLØSE ⚽

image
VSB
18. april 2017 kl. 11:01
Først kampen hjemme mod Taastrup. En tæt kamp mod et agresivt og fysisk stærk Taastrup hold, hvor der ikke skete det store, i den første halve time. Taastrup havde et langskud i det første min. og Rasmus havde et godt forsøg, men Taastrup målmand var på plads. 30 min. har VSB et forsøg der bliver reddet på stregen efter en dødbold. 2 min senere kommer en Taastrup spiller alene igennem, men heldigvis er hans afslutning på stolpen. Efter 37min. igen efter et hjørnespark kommer Bjelland godt op, men må se sit hovedstød blive reddet på stregen, 0-0 ved pausen.
I 2 halvleg er det VSB der sidder på det meste, og efter 53 min. kommer vi også foran 1-0. Endnu engang en dødbold, og endnu engang er det Bjelland der kommer højst og score. 56min. er Rasmus meget tæt på at spille Magnus helt fri foran kassen, men en lang tå fra en Taastrup forsvaret, kommer i vejen. De sidste 10 min får Taastrup lagt et pres på VSB. Men forsvaret står bomstærkt og afviser alt hvad Taastrup kommer med. I overtiden er VSB tæt på øge til 2-0. Jegind kommer alene igennem og bliver nedlagt i feltet, men dommerens fløjtet er tavs. Vi vinder flot 1-0 ⚽🌞
Påske Lørdag var vi en tur i Stenløse og taber helt unødvendigt 2-1.
Vi kommer bagud allerede efter 4min, efter et hjørnespark, hvor vi ser skidt ud .
Men efter et kvarters tid sætter vi os på resten af halvlegen, og Bongo ( OLIVER ROSENDAL) får også udlignet til 1-1 efter 25 min, på et hovedstød efter et frispark i højre side. Vi har flere gode chancer for at bringe os foran inden pausen, men er bare ikke skarpe nok. 1-1 ved pausen
2 halvleg bliver en ørkenvandring. Stenløse står lavt og venter på omstillinger og dødbolde, og når VSBs spil er meget langsomt, med en masse fejlafleveringer bliver det ikke kønt, og der skete ikke meget før det 75.min. Stenløse kaster et langt indkast og efter et par blokeret skud, går den ikke 3. gang og bolden ligger i kassen til 2-1, som bliver kampens resultat. Tillykke til Stenløse, de ville det mere end os og kæmpede med alt hvad de havde. Det kunne vi lære lidt af denne lørdag, for VSB lignede slet ikke det hårdt arbejde og spillelystede hold vi plejer at være. Og når man ikke er der 110% vinder men ingen kampe i DS.
Vi får en ny chance på søndag den 23/4 kl 13 hvor vi skal en tur til Kalundborg.
Klubnyt 18. september kl. 11:42