1 senior: NÆSTE HJEMMEKAMP ER PÅ LØRDAG DEN 8/4 KL. 13 HVOR TAASTRUP KOMMER PÅ BESØG.

VSB
05. april 2017 kl. 14:18
HJEMME SEJR OVER ROSKILDE KFUM 🌞⚽
Foråret viste sig fra sin bedste side lørdag eftermiddag. Søren banemand have fået lavet, en virkelig flot bane (tak Søren), så der var ingen undskyldninger for, at det ikke skulle blive en seværdig fodboldkamp. Det blev det også, når man ser det med VSB øjne 😎
VSB skabte masser af chancer, men ind ville den lille runde ikke. Allerede i det 4.min, tager Rasmus en god tur og kommer alene med KFUMs målmand. Men afslutningen går i sidenettet. 12 min. godt spil og Toft  (Christian Toftum) kommer til en god mulighed, men hans afslutning bliver blokeret af en KFUM forsvare. 15 min, igen et flot angreb men afslutningen ryger tæt forbi mål. 23 min, en god dødbold, hvor der opstår noget klumpspil i det lille felt, men igen havner bolden lige forbi målet. Minuttet efter spiller Rasmus Wagner (David Wagner) fri, men Wagner får ikke bolden med sig. 26 min, bryder Oscar bolden og driver den ned mod KFUMS mål, spiller bredt til Magnus, der vil lægge den tilbage til Oscar, men den bliver desværre lidt for spids, og KFUMS målmand kommer ud. 28 min. spiller Jon Jegind  (Frederik Jegind) alene igennem, men igen igen lige forbi kassen. Vi må gå til pausen med 0-0. En rigtig flot 1.halvleg, men skarpheden foran kassen manglende.
2 Halvleg ser meget ud som første. Og første store chance får Wagner på et indlæg. Helt alene i det lille felt, men desværre over mål, der var spillet 48 min. Det er ikke fordi jeg har glemt KFUM, men der stod VSB på næsten det hele. De havde et håndfuld hjørnespark, og i det 60 min. kommer deres største chance i kampen. Efter et flot angreb, kommer deres angriber først på et indlæg, men Macdonald i VSB målet er vågen og parare flot ud til hjørnespark. 65 min. har Rasmus et skud der bliver rettet af og rammer stolpen. 70 min. Anton lægger et perfekt indlæg i hovedet på Magnus, på kanten af det lille felt, men igen igen igen lige forbi kassen  og med alle de chancer uden mål, var det ved at være svært se hvor målet skulle komme fra.
FORLØSNING kommer efter 85min. Faruk erobre bolden på midten og spiller den hurtigt dybt til Magnus, og alene med KFUMS målmand, lægger Magnus den i kassen 🌞⚽⚽til en fortjent 1-0 sejr .
VSB er ubesejret på hjemmebane nu 11 kampe i træk. Kanon flot Boys.
NÆSTE HJEMMEKAMP ER PÅ LØRDAG DEN 8/4 KL. 13  HVOR TAASTRUP KOMMER PÅ BESØG.
STØT VORES SPONSORER DE STØTTER OS
KAMPFAKTA
85 min. 1-0  Magnus Gaudin Ass Faruk Gøde

Klubnyt 18. september kl. 11:42