1 senior får uafgjort 1-1 mod FA2000 på hjemmebane

12. april 2016 kl. 09:38
VSB var tændt fra start
VSB - FA 2000 1-1
På en flot opvisningsbane, spillede VSB sin første hjemmekamp på græs.
Og VSB var tændt fra start, og allerede i det 4min kom første gode mulighed. Et godt slået frispark, fra Rasmus, ender hos Bjelland som sætte hovdet på, men desværre ramme hovedstødet en Fa 2000 spiller. Der skulle ikke gå lang tid før næste VSB chance. 8min en bold i feltet ender hos P, der tager et træk forbi Fa 2000's målmand, men vinkel bliver lidt spids og afslutningen rammer stolpen. I denne periode sidder VSB på kampen, og burde have været foran. Men som det ofte sker i fodbold, ligger bolden lige pludselig i nettet i den anden ende. Fa 2000 kommer igennem i vores hjøre side, og et indlæg bliver snittet videre til bagerste stang, hvor en helt fri Fa 2000 spiller header den ind til 0-1, på deres første afslutning inden for rammen, efter 34 min. Men VSB fortsætter, og scorer til 1-1. På et perfekt hjørnespark, sætter Oscar pandebrasken på bolden, og den sidder helt oppe i hjørnet, uden chancer for Fa 2000's ellers rigtige gode keeper. Vi går til pause med 1-1.
2 halvleg bliver meget det samme, bare med endnu større chancer til VSB. Vi har 3 frisparks chancer lige uden foran feltet, hvor vi savner lidt kvalitet i afslutningerne. Rasmus har også et par afslutninger, og den største af dem kreeerer han selv. En flot vending i Fa 2000's felt, sætter 2 forsvarer og på kanten af det lille felt, alene med deres keeper, sender han den lige forbi kassen. Junte har også 2 gode chance. Først en aflevering skråt tilbage i feltet, men en forsvarer kommer ned og blokere afslutningen. Nr. 2, en aflevering i dybden, piller han rigtig flot ned og alene med Fa 2000's keeper, ryger afslutningen lige forbi kassen... åhhh ind ville den ikke. Til sidst var det så lige ved at gå galt i den anden ende. Et koks i vores bagerste række, giver Fa 2000 en rigtig stor chance, men heldigvis forbi målet. Det skal lige siges, at vi spiller de sidste 17 min med 10 1/2 mand, da Bjelland for kramper i læggene, og da vi havde skiftet 3 mand, kunne vi ikke rigtigt gøre så meget ved det. Sumasumarum, en flot kamp af drengene, hvor vi lige mangler det sidste held og kynisme foran kassen. Indstillingen og fodboldspillet var der, og det skal vi bygge videre på Smilende ansigt med smilende øjne.
Vi spiller igen en meget vigtig kamp på lørdag ude mod skjold kl 15.00. Skjold har fået en imponerende start på foråret, med 3 sejre i 3 kampe. Målscore på 4-0, to 1-0 sejre over topholdene Herlev og Vanløse, og en 2-0 sejre over Allerød. Det håber vi vi kan sætte en stopper for på lørdag og tager de 3 point med hjem til Virum.

Klubnyt 18. september kl. 11:42