1. SENIOR FÅR SÆSONENS FØRSTE SEJR I HUS PÅ UDEBANE - SKJOLD-VSB 2-3

Martin Fischer
18. april 2016 kl. 12:07
Lørdag den 23/4 kl 13.00 kommer topholdet Kastrup på besøg på Virum ground.
Så kom sejren til VSB. Det så ellers meget sort ud. Efter de første 25 min var vi bagud 2-0, på et mål efter 5min og igen efter 25min.
COMEBACK.....
Men i det 36 min fik Frederik reduceret 2-1,  efter et godt pres på Skjolds mål,. Og lige inden pausen, smækker Rasmus et frispark ind i hovedet på Bjelland, der header den flot i kassen til 2-2, og vi kunne gå til pausen med
2-2.
Nu var det VSB der var ovenpå. De første 20min af 2.Halvleg var meget lige, men i det 67min finder Bjelland Rasmus. Rasmus vender med bolden, tar et par træk frem i banen og finder Junte, med en flot aflevering inden om skjolds forsvar. Junte takker for den gode aflevering, og scorer sikkert til 2-3, et rigtigt flot angreb . De sidste 25 min presser Skjold på for en udligning, men det er VSB, der er tættere på 2-4, end Skjold er på en udligning. Med ca 10min igen kommer Junte fri i Skjolds felt, men bliver hevet i trøjen, og vi var sikre på, at der var straffe. Men dommeren mente det anderledes , så ikke noget straffespark.....
Efter 94min bliver der fløjtet af og foråret første sejre var i hus Smilende ansigt med åben mund og øjne knebet i
Et formidabel Comeback af gutterne, det var sgu moral Boys Blinkende ansigt
Det skal da også lige nævnes, at det var vores første ude sejre i sæsonen. Så vi håber på flere af slagsen.
Klubnyt 18. september kl. 11:42